Barcelona, 23 de novembre de 2007. Frente de Liberación de Enanos de Jardin. Fronte di Liberazione dei Nani di Giardino. Freedom for Garden's Dwarf. Fronte du Liberation du Nans du Jardin.

viernes, 30 de noviembre de 2007

TOTS PARTICIPEM EN LA LLUITA.



FANJ*





Bentornats.


Davant la massiva participació tant en comentaris com en e-mails, visites i demés, volem publicar una de les col.laboracions rebudes des de l'inici d'aquest blog. Aprofitem també per donar-vos les gràcies a tots aquells interessats en la nostra lluita.


Ens l'envia un company de Sabadell, que mantenim en absoluta anonimitat:





"FANJ, un col·laborador us envia una foto d'un nan alliberat prop de Ribera de Cardós. El vam rescatar d'un càmping i ens el vam dur a casa; pel camí ens tirotejaren els seus propietaris i vam ser ferits (el nan duu vendatges de color blanc arreu) En arrivar a casa i després de despistar als seus antics opressors, vam celebrar-ho fumant i cantant. La pega és que ell, de l'emoció, va anar al bany i va trobar unes pastilles blaves. Es pensàva que l'ajudarien a aguantar la festa que duiem, però és que va confondre les pastilles i es va enxufar... Viagra. Va patir força. La foto és després de pendre's la rula, ja el veieu! Després el vem alliberar.

De vegades ens ve a veure i ens agraeix el seu alliberament.

Endavant amb la lluita."
ENDAVANT FANJ*

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt bò!