Barcelona, 23 de novembre de 2007. Frente de Liberación de Enanos de Jardin. Fronte di Liberazione dei Nani di Giardino. Freedom for Garden's Dwarf. Fronte du Liberation du Nans du Jardin.

viernes, 23 de noviembre de 2007

INAUGURACIÓ*


Benvinguts,
Som el Front d'Alliberament de Nans de Jardí de Catalunya. En aquest blog pretenem fer veure com la imatge dels nans ha anat transformant-se fins a la conseqüència més extrema de tenir-los plantats a casa, al costat de la farigola. Creiem que és un símbol de classe que intenta vendre'ns un imaginari social tot utilitzant aquests nans; personatges de conte fantàstics inexistents en la vida real. Si l'unicorn també és un animal fantàstic perquè no el veiem a cap jardí? Amb aquesta pregunta-metàfora volem reivindicar el dret de que allò màgic és màgic i no transportable a la vida real pel caprici d'uns pocs.
Des d'aquest blog donem suport a qualsevol acció envers l'alliberament dels nans, però ens neguem en rotund a acceptar qualsevol acció violenta per aconseguir aquest objectiu.
Fem una crida pacífica per la pau que es mereixen al allunyar-los d'un món que no és el seu. El lloc de tot nan és i ha de ser el bosc, la muntanya, el riu, en definitiva, la natura lliure. No parlem de robatoris, parlem de retornar a cadascú al seu lloc.
Així doncs, companys, us demanem ferventment fotos, vídeos, relats, qualsevol material que narri com heu fet lliures allò que el consumisme ha comprat per pretendre fer més feliços a aquells que ja no creuen en la màgia.

Moltes gràcies,
Front d'Alliberament de Nans de Jardí.
Comando Barcelona.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Endavant FANJ!!!!!!!!!
No tinc cap fotografia, ni relat, ni video d'alliberament però us animo a continuar amb aquesta freakada! És boníssim! jajaj
-Neus-

Anónimo dijo...

Molt bò. No havia conegut mai cap moviment d'aquest tipus. Us seguiré atentament. Seguiu defensant aquesta causa aferrimament!
Marc.

Anónimo dijo...

FANJ'S CREW!!!!
A mi un cop em van confondre amb unn nan i em van plantar al costat d'unes plantes k estaven plenes d'abelles... em van trobar fen pipi al bosc i van creure k era un nan, em van agafar amb unes cadenes, em van dissecar i em van posar alla amb un barret vermell acabat en punta al costat del seu jardí FASHION!!! Perquè tot nan te dret a ser lliuree!!!! perquè un nan no es un divertiment!! Perquè vaig poder sentir tot allò que senten i no és ètic. JUSTICIA, CADA ENANO EN SU LUGAR!!
BorrokaFANJ!
Tito

Anónimo dijo...

Salutacions a les camarades del FANJ!
Ara més que mai és el moment d'avançar cap a la plena llibertat dels nans. Nans del món uniu-vos i trenqueu les vostres cadenes!
Mort al jardiner ortera!
I recordeu la única lluita que es perd és la que s'abandona!

-Un pelao que passava per aquí-

Anónimo dijo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Garden_Gnome_Liberation_Front